TRÄDGÅRD

TRÄDGÅRD & UTEMILJÖ

Trädgårdsdesign utifrån användarens önskemål, ett estetiskt perspektiv, växternas preferenser och med hjälp av forskning från naturens påverkan på hälsan.

TRÄDGÅRDSDESIGN - PRISER:

VID BEHOV (offert)
• Idékollage
• Ljussättning
• Axonometri
ARBETSPROCESS
Arbetsprocessen som trädgårdsarkitekt ser lite olika ut beroende på vad kunden önskar men generellt så inleds det med en dialog på plats hemma i trädgården. Kunden kan då förmedla sina önskemål och trädgårdens förutsättningar undersöks. Efter det tas en eller flera olika skisser fram beroende på vad som önskas samt ett dokument där idén bakom designen förklaras. Kunden kan välja på olika detaljerade ritningar - allt från övergripande ritning utan växtförslag på del av trädgård till ritning med växtförslag för hela trädgården. Prisbilden varierar beroende på vad kunden önskar - se olika grundförslag under bas, mellan och komplett.
TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING FRÅN MITT KONTOR
För dig som älskar din trädgård och vill ha ett bollplank i din planering. Du gillar att planera och fixa i din trädgård men skulle vilja bolla dina idéer. Kanske har du planerat en del av trädgården eller en rabatt själv och vill få input på om växter passar ihop och dessutom passar i just det läget. Ta med dig bilder på din rabatt eller del av trädgård, en bild eller film på hela din trädgård och/eller hus, ungefärliga mått på rabatt, jord (sand eller lera), om det är fuktigt eller torrt och hur soligt/skuggigt är under dagen. Kom till mitt kontor för en privat trädgårdsrådgivning 1 eller 2 h (695 kr per timme).
TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING I DIN TRÄDGÅRD
Är ni intresserad av att få hjälp med utformningen på er trädgård? Bolla idéer utifrån form, rabatter, växtval, materialval och skötsel. Ni väljer själva vad ni vill ha hjälp med. Spelar ingen roll om ni har en ny eller gammal trädgård. Under ca 2 timmar går vi tillsammans i trädgården och ni visar de delar som ni vill ha hjälp med. Förslagen och tipsen kommer under besöket. Ni tar själv anteckningar under träffen. Målet är att ni ska få inspiration till att göra nya delar i trädgården, förändra redan befintliga delar samt att få tips om skötsel av er trädgård.
Pris: 1 800 kr.  Max en timmes restid tur och retur ingår – jag utgår ifrån Särö (utöver det så tillkommer 500 kr/h).