FULLMÅNEYOGA
Människor har genom årtusende fascinerats av fullmånen och den har kopplats till allt från myter, drömmar, vidskepelser till att det skulle vara svårt att sova. Det vi vet är att det påverkar tidvattnet genom att solen och månens dragningskraft sammanfaller. Vill du uppleva månens vackra ljus under en yogaklass? Ja, det beror så klart på om det är molnfritt så det finns inga garantier. Däremot kan jag garantera en yogaklass med härliga flöden och med en avslutande meditation med tema fullmåne.
Den 31 maj är tre dagar innan fullmånen så det blir pre-fullmåneyoga – anledningen är att månen är synlig den kvällen och har gått upp den tiden på dygnet.
Vi kommer att vara ute om vädret tillåter så ta med dig yogamatta och filt eller extra tröja så att du håller dig varm.
Fullmånsyoga är yogan alla kan vara med på, oavsett nybörjare eller van yogi.
Datum: onsdag 31 maj, 19:30-21:00
För anmälan: mskutberg@feelfreebynature.se
Plats: Budskärs båtklubbhus, Bukärrsvägen, längst in mot havet
Kostnad: 300 kr, 250 kr för dig som går en pågående kurs (ta med egen matta)
ONLINE OCH LIVE GRUNDKURS HATHAYOGA
Kursen vänder sig främst till dig som är ny på yoga men också till dig som vill repetera grunderna. Vi praktiserar de mest förekommande positionerna i yogan samt andningstekniker. Målet är att öka kroppsmedvetenheten, stärka kroppen och släppa på spänningar. Vi upptäcker hur andningen tillsammans med positionerna skapar fokus och ger lugn och avslappning i sinnet.
Kursen startar regelbundet. Maila mig om du är intresserad. Har du frågor så hör av dig på telefon eller mail. Anmälan till mskutberg@feelfreebynature.se.
FÖRELÄSNINGAR & FÖREDRAG
Jag erbjuder olika föredrag, föreläsningar inom trädgård och hälsa. Hör av er så kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.
GENOMFÖRDA EVENT & KURSER
MOVING INTO STILLNESS Kom och yoga med oss under en förmiddag i Särö. Morgonen börjar med en fysisk Hathayoga. Därefter blir det en paus med smoothie från @malevikskakhus och efter det blir det en lugn Yinyoga. Målet är att vara utomhus på trädäcket vid Budskärs båtklubbhus om vädret tillåter. Om det inte går så kommer vi att vara i Budskärs båtklubbhus eller på @sarocentrum (beroende på antalet deltagare). Ta gärna med egen lunch och badkläder om du vill stanna en stund efteråt och njuta av havet! Vilka är vi? Maria Skutberg, certifierad yogalärare i Hatha och Medicinsk yoga och jobbar med yoga och trädgårdsdesign i det egna företaget www.feelfreebynature.se. Catharina Langert (Certifierad Hatha & Yinyogalärare), har tidigare drivit yogastudion Yogaroom och har de senaste åren haft yogaklasser på Balansyoga.
Datum: tisdag 28 juli, 2020
För anmälan: mskutberg@feelfreebynature.se
Tid: 8:30-12:15 (inkl 45 min paus)
Plats: Budskärs båtklubbhus, Bukärrsvägen, längst in mot havet
Kostnad: 450 kr (ta med egen matta)
YOGA & VANDRING I GAUSTA för företag och grupper - ta hand om dig själv och fylla på med energi
Tänk att få yoga, vandra, vara i naturen, äta god mat och landa i kroppen och i sinnet. Vi bor vackert tillsammans i fjällhytter och umgås med andra som njuter av samma sak.
Med en vidunderlig utsikt över magnifika Gaustatoppen (1883 m.ö.h), som i Norge omtalas som ett av de vackraste fjällen, ligger destinationen Gausta. Följ med oss på en långhelg där vi fyller dagarna med yoga och vandring i norska fjällvärlden. Under helgen kommer du få frisk luft, dricka kristallklart vatten från bäckar och en vidunderlig utsikt. Du kommer känna dig behagligt trött i kroppen och dina tankar kommer till ro.
Tid: enligt ök
Plats: Gausta i Norge (18 mil väster om Oslo, 44 mil från Göteborg)
Boende: Gaustablikk Fjellresort www.gaustablikk.no i dubbelrum i fjällhytter alternativt eget boende i Gausta.
Upplägg: Vi startar varje dag med ett yogapass antingen ute eller inne med underbar utsikt. Därefter blir det frukost på hotellet där ni packar er egen lunchpakke till vandringen från den generösa frukostbuffén. Tillsammans vandrar vi mot någon bergstopp. Middagen avnjutes tillsammans på hotellet.
Pris: 7 350 nok/person i dubbelrum i hytter
För enkelrum i hytter tillkommer en extra avgift
Vid eget boende är priset 5 900 nok/person
I priset ingår logi, all mat, yoga, vandringar, föreläsning och bastubad.
Det tillkommer dryck vid middagarna samt ev aktiviteter på egen tid.
Yogainstruktör: Maria Skutberg
mskutberg@feelfreebynature.se +46 702 77 77 90
Vandringsguide: Pia Anhede
pia@anhede.com +46 705 43 80 48
Intresseanmälan till mskutberg@feelfreebynature.se
Vill du läsa mer så läs mer om ett förslag på upplägg klicka här