Kommande kurser & event

ENERGIBOOST
Välkomna till en eftermiddag med yoga och föreläsning om kryddor som boostar immunförsvaret! Eftermiddagen inleds med 1,5 h yogapass som skapar energi i kroppen. Passet innehåller också vila och andningsövningar. Efter det pratar Efva om kryddor och örter som boostar immunförsvaret, förebygger och mildrar förkylning, ökar orken och lättar sinnet. Det kommer serveras smoothies, shoots och te. Vi kommer även att göra ett värmande fotsalt. Efva har synts mycket under sommaren i olika tidningar då hon bl a förmedlar sin kunskap om hur man gör bin och pollinerare glada. Läs mer om Efva på www.efvasorter.se och @efvas_orter.
Anmäl: mskutberg@feelfreebynature.se
Tid: 17 november, 14-17
Plats: Budskärs båtklubbhus, Särö
Kostnad: 500 kr
Medtag yogamatta, filt, varm tröja, varma strumpor, vattenflaska

GRUNDKURS, NYBÖRJARYOGA, 5 GGR
Kursen vänder sig främst till dig som är ny på yoga men också till dig som vill repetera grunderna. Vi praktiserar de mest förekommande positionerna i yogan samt andningstekniker. Målet är att öka kroppsmedvetenheten, stärka kroppen och släppa på spänningar. Vi upptäcker hur andningen tillsammans med positionerna skapar fokus och ger lugn och avslappning i sinnet.
Antal gånger: 5
Datum: Planerar att starta en kurs i februari 2020, maila mskutberg@feelfreebynature.se för intresseanmälan
Tid: Måndagar 18-19
Plats: Särö
Kostnad: 700 kr (ta med egen matta)
FÖRELÄSNINGAR & FÖREDRAG
Jag erbjuder olika föredrag, föreläsningar inom trädgård och hälsa. Hör av er så kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.