Kommande kurser & event

ONLINE OCH LIVE GRUNDKURS HATHAYOGA
Kursen vänder sig främst till dig som är ny på yoga men också till dig som vill repetera grunderna. Vi praktiserar de mest förekommande positionerna i yogan samt andningstekniker. Målet är att öka kroppsmedvetenheten, stärka kroppen och släppa på spänningar. Vi upptäcker hur andningen tillsammans med positionerna skapar fokus och ger lugn och avslappning i sinnet.
I februari startar en kurs om 5 gånger:
Torsdagar: 19:30-20:45, 25/2 - 31/1 (onsdag pga påsk)
Vad ingår: 5 livesända onlineklasser, fri tillgång i 3 månader till dessa klasser som också spelas in, 15 minuters online PT-yoga (för de som är med online)
Pris: 995 kr ink 6 % moms för livekurs och 795 kr ink 25% moms för online, 10% studerande rabatt för er som är under 25 år.
Har du frågor så hör av dig på telefon eller mail. Anmälan till mskutberg@feelfreebynature.se.
FÖRELÄSNINGAR & FÖREDRAG
Jag erbjuder olika föredrag, föreläsningar inom trädgård och hälsa. Hör av er så kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.
GENOMFÖRDA EVENT & KURSER
MOVING INTO STILLNESS Kom och yoga med oss under en förmiddag i Särö. Morgonen börjar med en fysisk Hathayoga. Därefter blir det en paus med smoothie från @malevikskakhus och efter det blir det en lugn Yinyoga. Målet är att vara utomhus på trädäcket vid Budskärs båtklubbhus om vädret tillåter. Om det inte går så kommer vi att vara i Budskärs båtklubbhus eller på @sarocentrum (beroende på antalet deltagare). Ta gärna med egen lunch och badkläder om du vill stanna en stund efteråt och njuta av havet! Vilka är vi? Maria Skutberg, certifierad yogalärare i Hatha och Medicinsk yoga och jobbar med yoga och trädgårdsdesign i det egna företaget www.feelfreebynature.se. Catharina Langert (Certifierad Hatha & Yinyogalärare), har tidigare drivit yogastudion Yogaroom och har de senaste åren haft yogaklasser på Balansyoga.
Datum: tisdag 28 juli, 2020
För anmälan: mskutberg@feelfreebynature.se
Tid: 8:30-12:15 (inkl 45 min paus)
Plats: Budskärs båtklubbhus, Bukärrsvägen, längst in mot havet
Kostnad: 450 kr (ta med egen matta)