YOGA

YOGA

HathaYoga, MediYoga, PT Yoga och Företagsyoga. Alla klasser hålls av Maria Skutberg, grundare av Feel free by nature.

SCHEMA FRAM TILL 30 SEPT 2022:
Min yoga kommer att ta en lång paus från och med 1 oktober 2022! Under sommarhalvåret maj-okt är de flesta klasserna i eller utanför Budskärs båtklubbhus och under vinterhalvåret är klasserna på my office i Särö centrum, Furubergsvägen 3, vån2.
Ta med egen matta och ev filt och/eller en extra tröja då vi under sommaren är ute så mycket det bara går.
• Måndagar (kväll): Hatha, 18:00-19:00, Budskärs båtklubbhus
• Tisdagar (morgon): Hatha, 6:30-7:30, Särö Centrum
• Extrainsatt torsdagar den 22 och 29 sept (kväll): Hatha, 18:00-19:00, Budskärs båtklubbhus
Varmt välkomna!
PRISER:
• En gång: 180 kr
• 5-kort: 750 kr, giltigt 6 månader
• 10-kort: 1300 kr, giltigt 6 månader
• 20-kort: 2200 kr, giltigt 6 månader

Fr om v 23 så byter jag bokningssystem till Peach fitness och då är det via appen ni bokar och betalar. Ni kan där se veckans schema, era klippkort och hämta ut kvitto. Länk till Peach appen.

HATHAYOGA
Hathayoga är en klass med stärkande positioner som förenas med andetaget. Ibland är positionerna statiska och ibland i ett flöde. Målet är att lyssna till sin kropp och sina sinnen för att känna in vad behovet är och att släppa kravet på att prestera.
FÖRETAGSYOGA
Vill ni att jag kommer till ert företag för att hålla i yogaklasser? Hör av er så kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.
YOGA GRUNDKURS
Är du ny inom Yoga? Ta en eller flera privata klasser för att lära dig grundpositionerna. 800 kr/timme. För paket eller om ni vill gå flera så kontakta mig för pris.
Löpande startar även grundkurser (se kurser & event) inom yoga. Kursen vänder sig främst till dig som är ny på yoga men också till dig som vill repetera grunderna. Vi praktiserar de mest förekommande positionerna i yogan samt andningstekniker. Målet är att öka kroppsmedvetenheten, stärka kroppen och släppa på spänningar. Vi upptäcker hur andningen tillsammans med positionerna skapar fokus och ger lugn och avslappning i sinnet.
Citat från kursdeltagare:
"Jag har lärt mig grunderna i yogapositionerna och kände mig redan efter några veckor mycket smidigare. Jag har ett ganska stillasittande arbete med mycket tid framför datorn och jag tränar löpning regelbundet vilket jag upplever att kroppen känns stel av. Yogan för mig är ett utmärkt komplement för att öka rörligheten och stärka upp kroppen."