YOGA

YOGA

HathaYoga, MediYoga, PT Yoga och Företagsyoga. Alla klasser hålls av Maria Skutberg, grundare av Feel free by nature.

SOMMARSCHEMA FÖR YOGA I SÄRÖ V28-32:
Samtliga klasser är i Budskärs båtklubbhus och vi är ute när vädret tillåter.

• Måndagar (kväll): Hatha, 18.00-19.00 (vissa veckor även 19:30-20:30)
• Torsdagar (morgon): Hatha, 8.00-9:00
Just nu är det max 8 (om vi är inne) personer på varje klass så att ni känner att ni har gott om utrymme mellan mattorna. Välkomna!

PRISER:
• En gång: 150 kr
• 5-kort: 650 kr, giltigt 6 månader
• 10-kort: 1150 kr, giltigt 6 månader
• 20-kort: 2000 kr, giltigt 6 månader
Betala via swish 123 534 72 24 eller maila för faktura.

BOKA YOGAKLASSER HÄR:

YOGA GRUNDKURS
Är du ny inom Yoga? Ta en eller flera privata klasser för att lära dig grundpositionerna. Första gången 800 kr för 75 min därefter 650 kr/timme.
Löpande startar även grundkurser (se kurser & event) inom yoga. Kursen vänder sig främst till dig som är ny på yoga men också till dig som vill repetera grunderna. Vi praktiserar de mest förekommande positionerna i yogan samt andningstekniker. Målet är att öka kroppsmedvetenheten, stärka kroppen och släppa på spänningar. Vi upptäcker hur andningen tillsammans med positionerna skapar fokus och ger lugn och avslappning i sinnet.
Läs vad Fredrik tyckte om kursen:
"Jag har lärt mig grunderna i yogapositionerna och kände mig redan efter några veckor mycket smidigare. Jag har ett ganska stillasittande arbete med mycket tid framför datorn och jag tränar löpning regelbundet vilket jag upplever att kroppen känns stel av. Yogan för mig är ett utmärkt komplement för att öka rörligheten och stärka upp kroppen."
FÖRETAGSYOGA
Vill ni att jag kommer till ert företag för att hålla i yogaklasser? Hör av er så kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.
HATHAYOGA
HathaYoga innebär stärkande positioner som förenas med andetaget. Ibland är positionerna statiska och ibland i ett flöde. Målet är att lyssna till sin kropp och sina sinnen för att känna in vad behovet är och att släppa kravet på att prestera.
MEDIYOGA
Ett MediYoga pass innehåller 3-4 fysiska övningar som gör lugnt och inkännande. Utöver det så innehåller passet MediAndningsövningar, djupavslappning och meditation. Övningarna är enkla och alla kan vara med.  Är du intresserad så hör av dig - startar löpande upp grupper efter intresse.