YOGA

YOGA

HathaYoga, MediYoga, PT Yoga och Företagsyoga. Alla klasser hålls av Maria Skutberg, grundare av Feel free by nature.

SCHEMA HÖSTEN 2020 FÖR YOGA I SÄRÖ:
Om inget annat anges så är det Maria som leder klasserna.
• Måndagar (kväll): Hatha, 18:00-19.00 och 19:30-20:30 (Budskärs båtklubbhus fram till t om oktober och sen Särö Centrum)
• Tisdagar (morgon): Hatha, 6:30-7:30 (Särö centrum)
• Onsdagar(kväll): Yinyoga, 18:30-19:45 (Särögården), Daisy Chubb (på engelska)
• Torsdagar (kväll): Hatha, 18:00-19:00 och Slow flow, 19:30-20:30 (Budskärs båtklubbhus fram till t om oktober och sen Särö Centrum)
• Söndagar (morgon): Yinyoga 8:45-10:00 (Budskärs båtklubbhus), Johanna Österstöm
Just nu håller vi gott om utrymme mellan mattorna och att ni har med er egna mattor och ev filt. Varmt välkomna!
PRISER:
• En gång: 180 kr
• 5-kort: 750 kr, giltigt 6 månader
• 10-kort: 1300 kr, giltigt 6 månader
• 20-kort: 2200 kr, giltigt 6 månader
Betala via swish 123 534 72 24 eller maila för faktura. Korten gäller på samtliga klasser på schemat oavsett instruktör. Vid avbokning mindre än en timme innan passet så debiteras 100 kr.

BOKA YOGAKLASSER HÄR:

YOGA GRUNDKURS
Är du ny inom Yoga? Ta en eller flera privata klasser för att lära dig grundpositionerna. 800 kr/timme. För paket eller om ni vill gå flera så kontakta mig för pris.
Löpande startar även grundkurser (se kurser & event) inom yoga. Kursen vänder sig främst till dig som är ny på yoga men också till dig som vill repetera grunderna. Vi praktiserar de mest förekommande positionerna i yogan samt andningstekniker. Målet är att öka kroppsmedvetenheten, stärka kroppen och släppa på spänningar. Vi upptäcker hur andningen tillsammans med positionerna skapar fokus och ger lugn och avslappning i sinnet.
Läs vad Fredrik tyckte om kursen:
"Jag har lärt mig grunderna i yogapositionerna och kände mig redan efter några veckor mycket smidigare. Jag har ett ganska stillasittande arbete med mycket tid framför datorn och jag tränar löpning regelbundet vilket jag upplever att kroppen känns stel av. Yogan för mig är ett utmärkt komplement för att öka rörligheten och stärka upp kroppen."
FÖRETAGSYOGA
Vill ni att jag kommer till ert företag för att hålla i yogaklasser? Hör av er så kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.
HATHAYOGA
HathaYoga innebär stärkande positioner som förenas med andetaget. Ibland är positionerna statiska och ibland i ett flöde. Målet är att lyssna till sin kropp och sina sinnen för att känna in vad behovet är och att släppa kravet på att prestera.
YINYOGA
YinYoga är en lugnare och mer passiv form av yoga som utförs främst sittandes eller liggandes. Varje position hålls mellan 3-10 minuter och fokuset är främst på bindväven och vi försöker få musklerna att slappna av. Vi slappnar av och låter kroppen vara med målet att komma djupare in i kroppen.
MEDIYOGA
Ett MediYoga pass innehåller 3-4 fysiska övningar som gör lugnt och inkännande. Utöver det så innehåller passet MediAndningsövningar, djupavslappning och meditation. Övningarna är enkla och alla kan vara med.  Är du intresserad så hör av dig - startar löpande upp grupper efter intresse.