YOGA

YOGA

HathaYoga, MediYoga, PT Yoga och Företagsyoga. Alla klasser hålls av Maria Skutberg, grundare av Feel free by nature.

VÅREN 2024:
Varmt välkommen på yoga i Särö i mina två fina lokaler som jag håller till i.

My office i Särö centrum, Furubergsvägen 3, vån2. Under vinterhalvåret är även måndags kväll klasserna i Särö Centrum och det erbjuds två klasser i veckan:

Måndag kväll: Avsluta dagen med en stund för dig själv på mattan. Känn hur dagen får landa i kropp och sinne.
*v2-13 (uppehåll v7 för höstlov) 18:00-19:00, 11 gånger, 1760 kr
I december kan du köpa enstaka klasser för måndagen!

Tisdag morgon: Ett fint sätt att starta dagen på där kroppen får väckas och du får möjlighet att lyssna in till dig själv. Kanske avsluta med en frukost på Kakhuset i samma hus?
* V45-50 Tisdag morgon 6:30 - 7:30, 6 gånger, 960 kr

Budskärsbåtklubbhus i Lahall (återkommer i maj 2024), Bukärrsvägen 100. Utomhus på trädäcket när vädret tillåter och annars inne i båthuset, där havet är fullt närvarande via fönster och dörrar. Under sensommaren brukar vi få ta del av vackra solnedgångar. Obs enbart två parkeringsplatser, så cykel är det bästa alternativet!
* Vxx-vxx Måndag kväll 18:00 - 19:00 Kursen återkommer i maj 2024

Anmälan och betalning sker via Peach. I Peach-appen kan du även få ut ditt kvitto.

Vid mån av plats erbjuds drop-in: 180 kr/gång. Titta på Peach för att se om det finns platser.
Ta med egen matta och ev filt och/eller en extra tröja då vi under sommaren är ute så mycket det bara går.
Det går bra att ta igen lektioner på den andra klassen i mån av plats, inom perioden för kursen.
Varmt välkomna!

HATHAYOGA
Hathayoga är en klass med stärkande positioner som förenas med andetaget. Med yogan utvecklar du din styrka, din kroppsmedvetenhet, ditt fokus och din balans. Ibland är positionerna statiska och ibland i ett flöde. Målet är att lyssna till din kropp och dina sinnen för att känna in vad behovet är och att släppa kravet på att prestera. Klassen innehåller även en lugnare del med andningsövningar, medveten närvaro och vila (Savasana).
FÖDELSEDAGSYOGA
Vill du fira en vän som fyller år med en timmes yoga tillsammans? Hör av dig så kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.
FÖRETAGSYOGA
Vill ni att jag kommer till ert företag för att hålla i yogaklasser? Hör av er så kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.
YOGA GRUNDKURS
Är du ny inom Yoga? Ta en eller flera privata klasser för att lära dig grundpositionerna. 850 kr/timme. För paket eller om ni vill gå flera så kontakta mig för pris.
Löpande startar även grundkurser (se kurser & event) inom yoga. Kursen vänder sig främst till dig som är ny på yoga men också till dig som vill repetera grunderna. Vi praktiserar de mest förekommande positionerna i yogan samt andningstekniker. Målet är att öka kroppsmedvetenheten, stärka kroppen och släppa på spänningar. Vi upptäcker hur andningen tillsammans med positionerna skapar fokus och ger lugn och avslappning i sinnet.