YOGA

YOGA

HathaYoga, MediYoga, PT Yoga och Företagsyoga. Alla klasser hålls av Maria Skutberg, grundare av Feel free by nature.

PRISER:
• En gång: 180 kr
• 5-kort: 750 kr, giltigt 6 månader
• 10-kort: 1300 kr, giltigt 6 månader
• 20-kort: 2200 kr, giltigt 6 månader
• online använd ditt 20-kort eller köp ett 5-kort för 550 kr. Första gången du testar online så betalar du 110 kr för en gång, giltigt 6 månader

Betala via swish 123 534 72 24 eller maila för faktura. Korten gäller på samtliga klasser på schemat oavsett instruktör. Korten är personliga. Vid avbokning mindre än en timme innan passet så debiteras 100 kr (gäller ej online).

HATHAYOGA
Vad kan ett träd göra för dig? Vad kan ett träd göra för din fastighet?.
SLOW FLOW
Ett flödande hathayogapass. Positionerna utförs i ett lugnt flöde som styrs av din egen inandning och utandning. Klassen låter dig mjukt förflytta dig mellan olika positioner där du påminns om att bli medveten om vad din kropp behöver just nu. Repetitionerna tillsammans med andning har som syfte att lugna kropp och sinne.
FÖRETAGSYOGA
Vill ni att jag kommer till ert företag för att hålla i yogaklasser? Hör av er så kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.
YOGA GRUNDKURS
Är du ny inom Yoga? Ta en eller flera privata klasser för att lära dig grundpositionerna. 800 kr/timme. För paket eller om ni vill gå flera så kontakta mig för pris.
Löpande startar även grundkurser (se kurser & event) inom yoga. Kursen vänder sig främst till dig som är ny på yoga men också till dig som vill repetera grunderna. Vi praktiserar de mest förekommande positionerna i yogan samt andningstekniker. Målet är att öka kroppsmedvetenheten, stärka kroppen och släppa på spänningar. Vi upptäcker hur andningen tillsammans med positionerna skapar fokus och ger lugn och avslappning i sinnet.
Läs vad Fredrik tyckte om kursen:
"Jag har lärt mig grunderna i yogapositionerna och kände mig redan efter några veckor mycket smidigare. Jag har ett ganska stillasittande arbete med mycket tid framför datorn och jag tränar löpning regelbundet vilket jag upplever att kroppen känns stel av. Yogan för mig är ett utmärkt komplement för att öka rörligheten och stärka upp kroppen."