YOGA

YOGA

HathaYoga, MediYoga, PT Yoga och Företagsyoga. Alla klasser hålls av Maria Skutberg, grundare av Feel free by nature.

OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT DELTA I EN GRUNDKURS PÅ FEM VECKOR PRIVAT ELLER PÅ DITT FÖRETAG SÅ HÖR AV DIG. LÄS VAD FREDRIK TYCKTE OM KURSEN:
"Jag har lärt mig grunderna i yogapositionerna och kände mig redan efter några veckor mycket smidigare. Jag har ett ganska stillasittande arbete med mycket tid framför datorn och jag tränar löpning regelbundet vilket jag upplever att kroppen känns stel av. Yogan för mig är ett utmärkt komplement för att öka rörligheten och stärka upp kroppen."

BOKA YOGAKLASSER HÄR:

YOGAKLASSER JUST NU:
Sommarens klasser i Budskärs båtklubbhus:
• Måndagar (kväll): Hatha, 19.30-20.30 (uppehåll v29 och v30)
• Fredagar (morgon): Hatha, 7.30-8.30
Anmäl på boka knappen på denna sidan.

Till hösten kommer det starta en grundkurs Hatha 19/8 18-19. Se mer info nedan eller  maila för mer info!
HATHAYOGA
HathaYoga innebär stärkande positioner som förenas med andetaget. Ibland är positionerna statiska och ibland i ett flöde. Målet är att lyssna till sin kropp och sina sinnen för att känna in vad behovet är och att släppa kravet på att prestera.
125 kr/gång eller 5-kort för 500 kr (varaktighet 3 månader). Klicka här för schema och bokning.
YOGA GRUNDKURS
Är du ny inom Yoga? Ta en eller flera privata klasser för att lära dig grundpositionerna. Första gången 800 kr för 75 min därefter 650 kr/timme.
Löpande startar även grundkurser inom yoga. Kursen vänder sig främst till dig som är ny på yoga men också till dig som vill repetera grunderna. Vi praktiserar de mest förekommande positionerna i yogan samt andningstekniker. Målet är att öka kroppsmedvetenheten, stärka kroppen och släppa på spänningar. Vi upptäcker hur andningen tillsammans med positionerna skapar fokus och ger lugn och avslappning i sinnet.
FÖRETAGSYOGA
Vill ni att jag kommer till ert företag för att hålla i yogaklasser? Hör av er så kan vi tillsammans komma fram till en passande lösning.
MEDIYOGA
Ett MediYoga pass innehåller 3-4 fysiska övningar som gör lugnt och inkännande. Utöver det så innehåller passet MediAndningsövningar, djupavslappning och meditation. Övningarna är enkla och alla kan vara med.  Är du intresserad så hör av dig - startar löpande upp grupper efter intresse.