TRÄDGÅRD

TRÄDGÅRD & UTEMILJÖ

Trädgårdsdesign utifrån användarens önskemål, ett estetiskt perspektiv, växternas preferenser och med hjälp av forskning från naturens påverkan på hälsan.

TRÄDGÅRDSDESIGN - PRISER

• Pris: BAS
• Pris: MELLAN
• Pris: KOMPLETT

VID BEHOV (offert)

• Idékollage
• Ljussättning
• Axonometri
Behöver du hjälp med en del av din trädgård, vill du ha rådgivning kring hur du ska sköta dina växter eller varför de inte trivs eller vill du ha hjälp med att skapa rumslighet i din trädgård (vad ska de olika delarna fylla för syfte)? Vet du inte vilka växter du ska plantera i en rabatt eller vilket träd som passar vid entrén?
Jag kan hjälpa dig!
ARBETSPROCESS
Arbetsprocessen för trädgårdsdesign ser olika ut beroende på vad du som kund önskar men generellt så inleds det med en dialog på plats hemma i trädgården. Trädgårdens egenskaper och förutsättningar fångas liksom dina egna önskemål. Efter det tas en eller flera olika skisser fram beroende på vad som önskas samt ett dokument där idén bakom designen förklaras. Du kan kan välja på olika detaljerade ritningar - allt från övergripande ritning utan växtförslag på del av trädgård till ritning med växtförslag för hela trädgården. Prisbilden varierar beroende på vad som önskas - se olika grundförslag under bas, mellan och komplett.
TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING FRÅN MITT KONTOR
För dig som älskar din trädgård och vill ha ett bollplank i din planering. Du gillar att planera och fixa i din trädgård men skulle vilja bolla dina idéer. Kanske har du planerat en del av trädgården eller en rabatt själv och vill få input på om växter passar ihop och dessutom passar i just det läget. Ta med dig bilder på din rabatt eller del av trädgård, en bild eller film på hela din trädgård och/eller hus, ungefärliga mått på rabatt, jord (sand eller lera), om det är fuktigt eller torrt och hur soligt/skuggigt är under dagen. Kom till mitt kontor för en privat trädgårdsrådgivning 1 eller 2 h (950 kr per timme ink moms).
TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING I DIN TRÄDGÅRD
Är ni intresserad av att få hjälp med utformningen på er trädgård? Bolla idéer utifrån form, rabatter, växtval, materialval och skötsel. Ni väljer själva vad ni vill ha hjälp med. Spelar ingen roll om ni har en ny eller gammal trädgård. Under ca 2 timmar går vi tillsammans i trädgården och ni visar de delar som ni vill ha hjälp med. Förslagen och tipsen kommer under besöket. Ni tar själv anteckningar under träffen. Målet är att ni ska få inspiration till att göra nya delar i trädgården, förändra redan befintliga delar samt att få tips om skötsel av er trädgård.
Pris: 2 500 kr.  Max en timmes restid tur och retur ingår – jag utgår ifrån Särö (utöver det så tillkommer 500 kr/h).